Elestem. Térd dagadás, boka dagadás. Tanácsok?
Elestem motorral. Beütöttem a lábam. Még a helyszínen feldagadt a bokám, a térdem belső része, a vádlim olyan mintha lufi lenne. Kék zöld az egész lábam térdtől lefelé. Zsibbad a térdem. Egyből nem mentem dokihoz..volt még egy 5 órás hazautam, és csak reggel mentem a sürgősségire.. ahol megröntgeneztek, azt mondta a doki, h nincs törés. Megnyomkodta két helyen a térdem és mondta a doki, h nincs szalag sérülésem. Nem tudom behajlítani a lábam..csak 90 fokig. Erre azt mondta a Dr, mert annyira bevan dagadva a lábam és az most normális hogy nem tudom hajlítgatni.
Amikor felállok nyomást érzek, mintha végig menne valami a làbamon, mintha szétakarna durrani a lufi lábam..kell várnom olyan 10 percet mire ránehezedek és úgy tudok menni fájdalom nélkül..
Mennyi ideig marad feldagadva a lábam? Menjek másik orvoshoz is? Vagy megnézessem mr-rel?
Jegelem, felpolcolom, lioton géllel kenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!