Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi baja lehet a nyakamnak,...

Mi baja lehet a nyakamnak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma elmentunk medencezni az egyik baratomekhoz es hat nehanyunk ivott is es bementunk a medencebe.

Aztan hulyesegbol ellokodtuk egymast a vizbe (en legalabbis csak aldozatkent vegeztem 😂)aztan az egyikojuk a fejemet akarta lenyomni, de igy oldalra nyomta, es hallottam ahogy kiropog (balra nyomta) ez kb olyan delutan 4-5-6 korul tortenhetett, en viszont a nyakamat azota is csak balra tudom normalisan elforditani, jobbra csak lassan, es nem tudok hatranezni, es balra el tudom donteni a fejemet, de jobbra csak azert nem, mert ha megtennem, 100% hogy osszesz*rnam magam a fajdalomtol

Mi lehet a baj, mit kene csinalnom?

N

#nyak #nyakiserules
aug. 18. 22:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10 Még egyszer leírom:

Az ilyeneket tartsátok meg magatoknak!

Ez nem segítség, ettől nekem nem lesz jobb!!

aug. 19. 13:43
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

Ha megtörténik attól jobb lesz?

Pedig ilyenek léteznek, ne dugd homokba a fejed!

aug. 19. 13:58
 13/18 A kérdező kommentje:

#12 Hogy érted hogy “megtörténik”?

Fejtsd ki kérlek.

aug. 19. 15:48
 14/18 anonim ***** válasza:
32%

13# csak azt mondja a kis sajátos modján h 1milliárd esetből félszer valaki meghal vagy lebénul vagy hasonlok ilyentöl

es ez 100% mert valakitol hallotta, trust me bro alapon xd

aug. 19. 16:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem ijesztgetni akarunk. Jobb lenne, ha megvizsgáltatnád orvossal, mert néha ebből tényleg lehet maradandó egészségkárosodás. Jobbulást neked.
aug. 19. 22:35
 16/18 anonim ***** válasza:
14. Éppen elég ha ő lesz az az 1%, vagy túl negatív voltam?
aug. 20. 00:58
 17/18 A kérdező kommentje:

Nyilvan nem ijesztgetni akartok, ezt en is tudom.

Ha par napon belul semmi javulas nem lesz, feltetlen orvoshoz fordulok, addig viszont nem szeretnek.

Koszonom a jo kivansagot ❤️

aug. 20. 00:58
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

Most már túl nagy bajod nem lesz, nem gondolnám, ha ott melegében történik egy végzetes mozdulat az más, de itt szerintem is egy komolyabb izomhúzódásról van szó. Finoman nyújtsd, masszírozd a nyakizmaidat, melegvizes palackot is tehetsz rá, de egy ásványvizes palack is megteszi.

A víz forró legyen amit beletöltesz, tedd rá vagy hengergesd végig!

[link]

Kínai olajjal (borsmenta) is bedörzsölheted az izmot a jobb vérellátásért. Szembe ne menjen mert csíp! Olvasd el a leírást!

[link]

aug. 20. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!