Mi baja lehet a nyakamnak, mit tegyek?
Ma elmentunk medencezni az egyik baratomekhoz es hat nehanyunk ivott is es bementunk a medencebe.
Aztan hulyesegbol ellokodtuk egymast a vizbe (en legalabbis csak aldozatkent vegeztem 😂)aztan az egyikojuk a fejemet akarta lenyomni, de igy oldalra nyomta, es hallottam ahogy kiropog (balra nyomta) ez kb olyan delutan 4-5-6 korul tortenhetett, en viszont a nyakamat azota is csak balra tudom normalisan elforditani, jobbra csak lassan, es nem tudok hatranezni, es balra el tudom donteni a fejemet, de jobbra csak azert nem, mert ha megtennem, 100% hogy osszesz*rnam magam a fajdalomtol
Mi lehet a baj, mit kene csinalnom?
N
Gratulálok.legközelebb eltörik a nyakadat a "barátaid"
Milyen poén,mi?
nem okoskodást kértem
az ilyeneket a következők kérem tartsák meg maguknak
Lehet, hogy valami ínszakadás, rándulás, de a gerincnek is lehetett valami baja. Sürgősségi orvosi vizsgálat javasolt.
Jobbulást!
3# lol micsoda hipochonder xd
közönséges izom huzodás a hirtelen terhelés miatt, kutya bajod se lesz
kellemetlen de magátol elmulik, mozgasd, jegelheted is, izomlazito/fajfalom csillapito krém
orvos se fog mást mondani, csak akkor érdemes orvoshoz menni vele ha nem mulik el hetek alatt se es vagy rendszeresen megtörténik
akkor viszont gyulladásrol van szo és ott már adhat gyogyszert rá vagy injekciot annal feloldására
ne aggodj, csak legközelebb légy ovatosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!