Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi baja lehet a nyakamnak,...

Mi baja lehet a nyakamnak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma elmentunk medencezni az egyik baratomekhoz es hat nehanyunk ivott is es bementunk a medencebe.

Aztan hulyesegbol ellokodtuk egymast a vizbe (en legalabbis csak aldozatkent vegeztem 😂)aztan az egyikojuk a fejemet akarta lenyomni, de igy oldalra nyomta, es hallottam ahogy kiropog (balra nyomta) ez kb olyan delutan 4-5-6 korul tortenhetett, en viszont a nyakamat azota is csak balra tudom normalisan elforditani, jobbra csak lassan, es nem tudok hatranezni, es balra el tudom donteni a fejemet, de jobbra csak azert nem, mert ha megtennem, 100% hogy osszesz*rnam magam a fajdalomtol

Mi lehet a baj, mit kene csinalnom?

N

#nyak #nyakiserules
aug. 18. 22:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok.legközelebb eltörik a nyakadat a "barátaid"

Milyen poén,mi?

aug. 18. 22:41
 2/18 A kérdező kommentje:

nem okoskodást kértem

az ilyeneket a következők kérem tartsák meg maguknak

aug. 18. 23:09
 3/18 anonim ***** válasza:
48%

Lehet, hogy valami ínszakadás, rándulás, de a gerincnek is lehetett valami baja. Sürgősségi orvosi vizsgálat javasolt.

Jobbulást!

aug. 18. 23:25
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! <3
aug. 18. 23:30
 5/18 anonim ***** válasza:
50%

3# lol micsoda hipochonder xd

közönséges izom huzodás a hirtelen terhelés miatt, kutya bajod se lesz

kellemetlen de magátol elmulik, mozgasd, jegelheted is, izomlazito/fajfalom csillapito krém

orvos se fog mást mondani, csak akkor érdemes orvoshoz menni vele ha nem mulik el hetek alatt se es vagy rendszeresen megtörténik

akkor viszont gyulladásrol van szo és ott már adhat gyogyszert rá vagy injekciot annal feloldására

ne aggodj, csak legközelebb légy ovatosabb

aug. 19. 00:33
 6/18 A kérdező kommentje:
#5 Jaj köszönöm, ezzel azért megnyugtattál 😅
aug. 19. 00:35
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az 5-ös rossz tanácsot adott. Ennyiből nem lehet eldönteni, hogy gerincprobléma, vagy húzódás.
aug. 19. 00:42
 8/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ezt elfelejtettem említeni, nem tudom mennyire fontos, de akárhol nyomom a kezemmel, nem fáj.
aug. 19. 00:57
 9/18 anonim ***** válasza:
Attól még lehet baj. Ha beszűkül a mozgástartomány, akkor ott történt valami sérülés. Nem minden sérülés fájdalmas.
aug. 19. 00:59
 10/18 anonim ***** válasza:
67%
Még szerencse hogy nem nyomorítottak le! Egy rossz mozdulattól a tolókocsiban is végezheted!
aug. 19. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!