Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miert faj a nyakamnál ahol...

Miert faj a nyakamnál ahol kiszívták ha nyelek? 1cm folt van csak.

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Odaszívták a nyelvedet is. Elég gáz.Ne hagyd, hogy szívogassanak, bele lehet halni !
2021. okt. 25. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Ne szexelj olyannal, aki szórakozik a testeddel.
2021. okt. 25. 11:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor megfogok halni?
2021. okt. 25. 11:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Am se szexeltünk csak bevadult a pali utánna szóltam neki
2021. okt. 25. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Van egy rossz hírem...sajnos, meg fogsz halni (ha jól vettem ki, ez volt az egyik kérdésed (egy válaszra reagálva. Van persze jó hírem is...lehet, hogy csak 80 év múlva...és nem ettől a kiszívástól (az viszont biztos).

Ami Neked nem tetszik (zavar, kellemetlen, fáj..ill. a külvilág számára is láthatóan megmarad a nyoma). Nekem is volt olyan partnerem (több is, aki fájdalmat okozott...de neki kellemes volt (én ffi vok). Pl. harapdálta az ajkamat (vagy csak egyet harapott bele)...és nekem fájt mint a ménkü. Vagy pl. moziban a hüvelyk ujja bütykével úgy masszírozta az én hülyelykemet, hogy az határozottan kellemetlen volt...bevallom, röstelltem szólni neki...bár közben cifrákat gondoltam...és bíztam abban, hogy talán abbahagyja...

2021. okt. 31. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom miert faj de sosem ertettem ezt a kiszivas dolgot. Eleg cigo szokas szerintem.
2021. nov. 22. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!