Veletek is előfordult, ki hogy úszta meg a hőguttát?
Imádom a napot, a napozást és órákig szoktam feküdni a napon, habár fehérbőrű vagyok es könnyen égek le. De azert neha sikerül elérni egy barnább színt.
Idén kihasználtam a napsütést, amikor csak tudtam napoztam es jó színt kaptam.
Hozzátenném, hogy külföldön lakom es itt ki kell használni minden kánikula napot, mert ritkább.
Most 3 hete törtent egy furcsa dolog, már egy órája fekudtem a napon, (máskor 2-3 órát szoktam, még nagyobb kánikulában) amikor éreztem egy furcsa fáradtságot es nyakfájást. Tudtam h haza kéne menjek mert furcsán érzem magam, de alig volt erőm. Gondoltam a meleg miatt, ebben igazam is volt.
Végül hazavánszorogtam, az arcom vérvörös vlt es mire a házba értem, éreztem h iszonyú gyors szívverésem van, ami zavaró és ájulásérzés, kezdtem hívni a mentőket, de már nem ugrott be a számjuk, amnyira zavarodott lettem, éreztem h elájulok es alig tudom éberen tartani magam!
Azt hiszem közel voltam a halálhoz, de mire kijött a mentő, magamhoz tértem nagyjából.
Azt nem értem, hogy miert pont most törtenik velem ilyesmi, majdnem 50 évesen miert pont most ért utol amikor sokkal többet is ültem már napon, a 45 évem alatt….
A meleg felszaporítja a mérgeket a testben, ezért is égsz le (gyulladás), ezért is leszel rosszul.
Sok víz, könnyű kaja vagy semmi kaja hogy távozzanak a mérgek.
Sajnálom. Amúgy meg nagyon tetszik, hogy barnább lettem, de sajnos le fog kopni mert nem merek ezek utan napozni!
Nagyon rosszul voltam! Majdnem megdeglettem.
Így maradok szépen feta sajt fehér amit utálok.
Amúgy nem hiszem hogy a nap rákot okozna , ezt a média súlykolja, de hőguttát okozhat persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!