Bokaszalag szakadást,itthoni módszerekkel hogy lehetne rendbe hozni?MVoltam vele ortopédusnál mikor történt( 3 éve),de a doki sima kenőccsel leintézte hogy az majd rendbe hozza.
Jegeld sokat és szedj rá valami fájdalomcsillapítót+gélt. Nekem is volt tavaly,hasonlóan éreztem. Kellett hozzá 3 hónap mire rendbejött. Plusz fokozatosan kezd el terhelni lábsúllyal. Először ágy szélén ülve szorítsd le a talpad,lábujjhegyre állás sarokra. Kezeddel segítve forgasd a lábfejed kifele/befele, le/fel ameddig megy és tartsd is ott meg. Kinezio-tape nekem sokat segített,youtubeon találsz rá videókat hogyan tapaszd fel. Bokarögzítőt éjjel-nappal hord.
De a legfontosabb terheld fokozatosan és mozgasd.a szalagok regenerációs ingere a nyújtás.
Járáshoz használj mankót
(Egy gyógytornász)
Orvos! Ez így nem normalis.
Terhelni meg nem kéne. Hsnem körülötte megerositeni. Ehhez gyogytornász kell, nem magadnak sulyzozgatni, mert mint latod, árt is
Pedig ez az "otthoni" megoldás, ennél többet én se tudtam tenni!
1-es voltam!
Gyulladásnak, vérömlenynek, duzzanatnak le kell menni, erre való a krém és a jegelés.
Nehéz kajákat lehetőleg kerüld, sok víz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!