Megrázott az áram?
Figyelt kérdés
A telefontöltőt dugtam be a hosszabítóba és ilyen furán 90 fokban befordítva tartottam a csuklómat és az ujjaim végével fogtam a töltőadaptert és mikor dugtam be ilyen fura érzés volt mintha begörcsölt volna a kézfejem. Egyből eltudtam engedni utána a töltőt.
Most áramütés ért vagy csak bénán fogtam a töltőt és valami ideg miatt éreztem ezt?
júl. 19. 17:23
1/12 A kérdező kommentje:
Nagyon félek a vérrögtől meg ilyenektől. Kicsit pánikolós vagyok.
júl. 19. 17:24
2/12 Zcom09 válasza:
Valószínűleg csak begörcsölt. Ha megrázott volna az áram abban biztod lennél.
4/12 A kérdező kommentje:
Kicsit olyan fura érzés volt mint mikor a könyököm is beütöm, bizsergett egy picit a csuklómnál leginkább.
júl. 19. 17:41
6/12 anonim válasza:
5 volt van a töltő kimenetén.
Ez még egy miniamőbát is csak nevetésre kényszerit.
Egyébként az iskolában amikor a feszültségről és áramerősségről tanultál, mit csináltál?
7/12 A kérdező kommentje:
És ha például volt egy hajszál ami pont odalógott a csatlakozó végéhez és elért az ujjamhoz az adapter végéig és átvezette az áramot?
júl. 19. 18:27
10/12 anonim válasza:
#6. A kérdező a 7. replikája alapján iskola közelében sem járt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!