Megrázott az áram?
Figyelt kérdés
Fürdés után történt kb. 5 perccel hogy nekidőltem a mosógépnek a lábammal és nagyon erős szúró fájdalmat éreztem és alig tudtam elengedni. Most nagyon zsibbad és fáj ha rálépek. Mit csináljak?jún. 30. 23:58
1/5 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
Ha ekkora áramütés volt, hogy azóta is fáj, akkor evidens, hogy bemegy az ember a sürgősségire. Nem?...
2/5 anonim válasza:
Meg kell vizsgáltatni a mosógép ill. a dugalj földelését (elektromos biztonság).
3/5 anonim válasza:
A lábaddal is tudsz markolni? Lehet, hogy az egy előző áramütés következménye. A lottószámokat még nem látod előre?
4/5 anonim válasza:
Meg kell próbálni még egyszer, hogy minden kétséget kizárólag meg tudj róla győződni.
5/5 anonim válasza:
Egész nap görnyedten ülsz a gép előtt, az egyik porckorongod megsínylette, nem kell egy ilyen érzéshez áram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!