Ráestem a fenekemre?
Figyelt kérdés
Délelőtt elcsúsztam a fürdőben és a csempén a fenekemre estem. Pár percig alig tudtam megmozdulni, mostmár be tudom kenni de az első pár órában hozzá sem bírtam érni annyira fájt. Akink volt már hasonló sérüléssel végződő balesete mivel enyhítette a fájdalmat, illetve mennyi ideig fájt? Hideg vagy meleg borogatást tegyek rá? Most jegelem de ha a forró fürdő jobb neki. Első körben pihentetném meg itthon kezelném mielőtt orvoshoz mennék, mert nem tudom mennyire súlyos, megzúzódott vagy el is tört. A derekam, hátam nem fáj, de az egész fenekem borzasztóan, a bal farpofám fel is van duzzadva meg be is kékült. Köszönöm a válaszokat.júl. 16. 18:09
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy eltört a farokcsontod. De a bordatöréshez hasonlóan, azzal sem lehet mit kezdeni.
2/4 A kérdező kommentje:
De mégis mivel tudnám enyhíteni a fájdalmat? Meg mennyi idő mire jobb lesz?
júl. 16. 20:10
3/4 anonim válasza:
Enyhíteni nem nagyon tudod semmivel. Sok pihenés. Szerintem több hét vagy lehet hónap is mire összeforr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!