Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A fenekemre estem a lépcsőn,...

A fenekemre estem a lépcsőn, és azóta fáj! El fog múlni?

Figyelt kérdés

Ma a munkahelyen ahol a nyári gyakorlatot végeztem picit figyelmetlen voltam és megcsúsztam a vizes lépcsőn, majd a fenekemre estem! :/ A lényeg az hogy a fenekemre estem, és folyamatosan fáj a derekam és a csont a fenekemnél, ha fekszem akkor enyhe tompa fájást érzek ha fel szeretnék ülni akkor nagyon erős, ha állok akkor tűrhető! Menjek orvoshoz? (Az a baj, ha kihagyok 1 napot is, és nincs meg a kellő óra szám akkor kezdhetem előlről az évet mert érvénytelen lesz, hiába zártam 4-essel!) :( Jó lenne ha sürgősen elmúlna..

Ha meg nem, akkor milyen fájdalom csillapítót ajánlotok, gél formàban? :D

16/L

2015. júl. 6. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

persze, valószínűleg 1-2 nap

amúgy mivel ez munkahelyi balesetnek számít, el kéne engedniük orvoshoz (ehhez meg nem kell egy egész nap azért)

legalábbis nálunk így van (bár ez egy nagyobb cég)

2015. júl. 6. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sürgösen nem fog elmúlni - pár éve ugyanígy jártam, és több, mint egy év telt el, mire nem fájt már.

Valószínüleg csak megütötted a farkcsontot, és ez igen fájdalmas dolog, a legrösszabb esetben megrepedt. Viszont ha orvoshoz mégy, akkor is csak azt mondkák, hogy pihentesd, tenni nem tudnak semmit. De egy hét múlva már jobb lesz, kevésbé fáj.

NEm tudom, milyem munkád van, ha ülni is kell, akkor szerezz egy úszógumit,es azon ülj - ugyanis a megütött rész így nem nyomódik.

Jobbulást kivánok.

2015. júl. 6. 21:47
 3/4 A kérdező kommentje:
max meló után benézek a dokihoz, ha nem lesz jobb! :) amugy ez is nagy cég. :D
2015. júl. 6. 21:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: uhh :O akkor ezt megszivtam :D köszönöm
2015. júl. 6. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!