A fenekemre estem a lépcsőn, fáj a farcsontom és a derekam. Elfog múlni?
Figyelt kérdés
Nem akarok anyának szólni, mert lefog tolni, hogy nem tudok magamra vigyázni.
Gyakran megesik, hogy össze-vissza bukdácsolok, nekimegyek mindennek, mert kényszer balkezes vagyok, ezáltal sok problémám van (tanulástól kezdve az ügyetlenségemig)
2012. okt. 8. 19:42
1/6 A kérdező kommentje:
*farokcsontom
2012. okt. 8. 19:43
2/6 anonim válasza:
Ha leüléskor belenyilall akkor repedés is lehet, meg kell röntgenezni.
3/6 anonim válasza:
Ha meg is röntgenezik, sokat sajna nem fognak csinálni vele.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem nyilall, ha leülök, csak folyamatos fájdalmat érzek.
2012. okt. 8. 19:49
5/6 yuda válasza:
Valószínűsítem, hogy gyerek vagy, így mégiscsak javaslom, beszélj anyukáddal. Lehet le fog tolni, de ugyanakkor megnézi a sérülésed és olyan kérdéseket is fel tud tenni- mivel felnőtt, -amiből egyenesen tud következtetni arra, hogy orvoshoz menjetek vele, vagy várjatok. Megnézi ma és holnap és holnapután is. Ezek a megfigyelések egy felnőtt számára igan hasznosak tudnak lenni.
Anyukák azért vannak, hogy bizalommal legyél feléjük és segítenek a kicsiknek.
6/6 A kérdező kommentje:
18 évesen nem vagyok olyan kicsi :)
2012. okt. 8. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!