Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tuntessem el a striákat...

Hogy tuntessem el a striákat a fenekemről házilag ?

Figyelt kérdés
Ugy ket eve hirtelen nottem es meg jelentek a striák a fenekem oldalán és nem tudom el tuntetni edzessel is probaltam de nem mivel tudom meg házilag el tüntetni valami praktika?

júl. 16. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nadrággal.

Azok soha semmitől nem fognak eltűnni!

júl. 16. 10:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet eltüntetni. A jó hír, hogy halványul, nem is nagyon lesz látható. Egyébként meg szinte mindenkinek van. Nekem is tinikorban a hirtelen növéstől lett. Fel sem tűnt addig, amíg ez nem lett téma a neten. (szerencsére a net elterjedése és a közösségi média előtt voltam gyerek)
júl. 16. 10:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet eltuntetni, szokj hozza.
júl. 16. 10:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak ez annyira fura látni atöbb száz olyan lányt akinak szép feszes a feneke nekem meg tele van ezekkel 😔
júl. 16. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak pedig edzek, izmos vagyok, csak hirtelen nőttem anno én is. Halványulni fog csak, igyál sok vizet, hogy hidratáld a bőrt is. Igazságtalan sajnos de ez van :( szerintem a nők döntő többségének van
júl. 16. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Bizonyára van rá megoldás.
júl. 16. 10:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

4: Ettől még lehet feszes.

Ha meg neten látod a több 100 lányt, akkor azt el se hidd. Utcán meg messzebbről nem is látszik. Hidd el, saját magán mindenki jobban látja a hibákat, másokon meg nem veszi észre.

júl. 16. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Kerüld a napfényt, ha sima fehér marad a bőröd akkor nem látszik, de ha napozol akkor jobban meglátszanak.
júl. 16. 11:00
 9/10 anonim ***** válasza:
44%

Esetleg lézerrel?

Bőrgyógyászt kellene megkérdezni.

júl. 16. 11:09
 10/10 A kérdező kommentje:
7 köszönöm igazad van és mindenkinek köszönöm a választ
júl. 16. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!