Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Picit megvágtam egy anyajegyet...

Picit megvágtam egy anyajegyet, lesz baj?

Figyelt kérdés
3 napja borotválkozásnál egy ici-picit vágtam meg egy anyajegyem ( előtte sose vágtam meg, sose volt "útban" se) pöppett vérzett, de hamar elmúlott. Lefertőtlenítettem és békénhagytam. Azóta semmi gondom nem volt vele, nem fájt, nem viszketett, nem színeződött el, és mérete sem változott. Csak rajta van a "seb" és ennyi. Továbbiakban nem lesz semmi gond? Orvost elérni lehetetlen, telefont nem veszi fel, tegnap felmentem, de nem volt ott, helyettesítés se volt... Előre köszi a válaszokat.

#anyajegy #Megvágott anyajegy #sebes anyajegy
2024. júl. 3. 22:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kb meddig fog látszódni a helye?
2024. júl. 6. 01:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer a fodrász vágta meg egy kicsit anyajegyemet a tarkom alatt. Nem lett semmi baj belőle azzon kívül hogy fájt meg egy kicsit vérzett.
2024. júl. 6. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!