Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Picit megvágtam egy anyajegyet...

Picit megvágtam egy anyajegyet, lesz baj?

Figyelt kérdés
3 napja borotválkozásnál egy ici-picit vágtam meg egy anyajegyem ( előtte sose vágtam meg, sose volt "útban" se) pöppett vérzett, de hamar elmúlott. Lefertőtlenítettem és békénhagytam. Azóta semmi gondom nem volt vele, nem fájt, nem viszketett, nem színeződött el, és mérete sem változott. Csak rajta van a "seb" és ennyi. Továbbiakban nem lesz semmi gond? Orvost elérni lehetetlen, telefont nem veszi fel, tegnap felmentem, de nem volt ott, helyettesítés se volt... Előre köszi a válaszokat.

#anyajegy #Megvágott anyajegy #sebes anyajegy
júl. 3. 22:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt figyeld, hogy változik-e. Nő-e a mérete, színe, kiterjedése. Ha igen, akkor mutasd meg orvosnak, különben meg semmi.
júl. 3. 22:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Egyelőre semmmi nincs, nem is nyulkáltam hozzá.
júl. 3. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem félig leszakadt, csüngő lett és a színe is elég csúnya. Mutattam orvosnak azt mondta minden ok. Neked ennél is kisebb trauma érte
júl. 3. 23:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Jaaj. Ez mikor történt?
júl. 3. 23:27
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Persze, ilyen esetben könnyedén elrákosodhat.
júl. 3. 23:59
 6/12 anonim ***** válasza:
#5, tévhit, nincs köze hozzá. Ha nem gyógyuló seb jelenik meg rajta, az jelez problémát.
júl. 4. 03:41
 7/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem rákosodik el, nem lesz semmi baja. Ha nem gyógyulna be vagy vérezne folyamatosan, pörkösödne, akkor lenne gond, de így leírva ezek nincsenek nálad.
júl. 4. 06:25
 8/12 anonim ***** válasza:
@4 vagy 6 éve
júl. 4. 07:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Azóta a seb leesett. Nem fáj, semmi sincs. Csak a sebnek látszódik a "helye". Körömvirágkrémmel kenem. Akkor nem lesz semmi gond?
júl. 4. 22:51
 10/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem lesz semmi.
júl. 5. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!