Ajánlotok nekem gyógytornát (youtube vagy bárhol) térdműtét utánra?
Keresztszalag volt, ez a kisebb baj, mert ezt már ismerem, de mellette porcot is varrtak vissza, emiatt 6 hétig rögzítve volt, végig feküdtem.
Mostanra annyira elgyengült a térdem, hogy hasogat, ha lábra állok, a combizmom lement kb a felére. És iszonyat fájdalom persze most már fekve is.
Valahogy fel kéne erősítenem, na de nem merem akárhogy, mert félek, nehogy leszakadjon a visszavart porc, a doki is azt mondta, hogy még ne erőltessem a hajlítást. Viszont gyógytornász elérthetetlen, azaz nekem kell megoldanom. (kerékpár se megy még, annyit nem hajlik)
Aki hasonló cipőben járt, tud nekem videós vagy hanganyagos gyógytornát kifejezetten porcműtétes esetre?
már túl vagyok műtéten bőven, ezért kellene. és nem mondja, annyit mond, hogy keressek valakit, na de magánban iszonyat nagy pénz, nem tudnám fizetni, hát eleve ez 6 hónapig tartó macerás gyógytorna, na meg itt nálunk az se biztos, hogy találok valakit aki házhoz jönne.
a kórházban van egy gyógytornász heti egyszer, de bemenni meg nem tudok, hát alig tudok lábra állni, annyira fáj.
úgyhogy még mindig a video kellene nekem.
Be kell menned. Meg kell oldanod. Minden térd más, minden térdbaj más, minden ember térde más. Netes gyógytornával többet ártasz mint használsz. Arról nem is beszelve hogy az első 3-4 alkalom még muszáj valakinek felügyelni a tornát hogy tuti jól csináld. Elmondani az aprósagokat amikre figyelni kell.
Meg kell oldanod hogy bemenj heti 1x a kórházba. Amit ott mondanak, azt csinálod otthon is. 1 honap utan mar eleg lesz kethetente menni.
Ha ennsit nem fektetsz beel, sose fog ujra a regi lenni a terded. Vagy fektess penzt taxiba a korhazig vagy maganba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!