Akit amputáltak azoktól kérdezném, ti kiknek engeditek, hogy lássák a csonkotokat? Család, barát, bárki, stb.
Figyelt kérdés
jún. 19. 09:18
1/7 anonim válasza:
Nekem csak egy ujjamat vágták le. Aki észreveszi és megkérdezi annak megmutatom.
2/7 Kiss Kíváncsi válasza:
A feleségem vesztette el a lábát, combközépen. Sokáig kötés vagy csonkharisnya volt a csonkján. Aztán mikor már lekerült, akkor vastagabb harisnya vagy leggings.
Strandon még nem voltunk - na az lesz érdekes.
3/7 anonim válasza:
Nekem mindkét lábam amputálták motorbaleset után nemrég. Sajnos elkerülhetetlen hogy lássák. És ilyen melegben nem is veszek rájuk semmit.
4/7 anonim válasza:
én mind két karom elvesztettem csonk se maradt csak a helye
voltam már így strandon is nem zavar ha megnéznek miatta
19n
5/7 anonim válasza:
Az elején nagyon dugdostam - bal láb combközép.
A nadrág alá harisnyanadrágot vettem, ha valahol le kellett venni, akkor se látszott a csonk direktben.
Mostanság ha nyáron nem használom a műlábam és rövid nadrágot veszek fel, akkor a csonkra egy testszínű térdharisnyát húzok.
6/7 anonim válasza:
Simán megmutatom, ha épp nem látszik. Sőt, volt akinek megfogni is simán megengedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!