Milyen lábsérülés lehet ez?
Figyelt kérdés
Ma fociztunk, és az egyik csávó elég keményen megrúgta az alsó lábszáramat. Nem a sípcsontot, hanem az oldalát. Tudok vele járni, de eléggé fáj, és fel is dagadt. Eltörhetett a csontom, vagy megrepedhetett? Vagy csak zúzódás? Milyen fajta sérülés lehet?2023. máj. 20. 22:39
1/7 anonim válasza:
Zúzódás.
ha el lenne törve nem tudnál rá állni.
2/7 A kérdező kommentje:
Utána még tovább is játszottam, meg haza is vezettem, sétálás közben elég rossz.
2023. máj. 20. 23:24
3/7 anonim válasza:
lehet, hogy van egy kis hajszál repedés, de egyenlőre jegeld amíg nem megy le a duzzanat.
ha nem megy le , akkor röntgen és ott meg fogják mondani hogy hajszál repedés lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
És ha hajszálrepedés volna, azzal csinálnának valamit a kórházban, vagy csak elmondanák, hogy az?
2023. máj. 20. 23:31
5/7 anonim válasza:
elmondják hogy ez van. Kapsz kenőcsöt és ennyi. akkor nincs foci meg semmi sport.
Csak megröngenezik.
amikor léptem olyan érzés volt, mintha szúrt volna valami és fájt a lábam pontosabb a térdem.
borogasd a lábad és holnap ha nem javul, akkor várj hétfőig azt korhaz- röngen
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ilyenem.
Amúgy sem fogok sportolni, legalább egy hétig szinte csak ülni és tanulni fogok.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ.
2023. máj. 20. 23:49
7/7 anonim válasza:
végig én voltam az #1
Nem tudhatod, borogasd a lábad az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!