A karomon ejtett vágások hegeit hogyan lehetne minél gyorsabban annyira elhalváynítani hogy csak akkor lásd ha keresed?
Igen, egy idióta vagyok, megbántam, többet nem csinálom, de most nagyon kéne segítség.
A vágások az alkaromon vannak, szerintem nem annyira mélyek, nem akartam meghalni csak azt hogy fájjon, viszont nem is annyira felületiek mert kb egy hete csináltam és még mindig inkább piros mint az előtte lévő ami nem ennyire mély és már rég ilyen fehéres.
Kb két hét múlva több napot fogok eltölteni a barátommal, vele is alszok és nem láthatja meg őket, itt pedig már nem jöhetneks zóba olyan megoldások hogy hosszúujjú vagy karkötők mert azt éjszakára úgyis le kell vennem. Valami krém, vagy még inkább természetes, itthon is megtalálható dolgok érdekelnének amik hatásosak lehetnek ilyen rövid idő alatt is
Köszönöm előre is..
Ha még nagyon látszik:
- leragasztod ragtapasszal azzal a szöveggel, hogy csúnyán megkarmolt egy macska, vagy ráfröccsent a forró olaj a konyhában, vagy szaladtál és végigkarcolt egy kiálló szög,
- krémpúdert/alapozót/korrektort kensz rá, ha már nem vérzik (nyílt sebbe nem jó ötlet belenyomni).
Ha tudsz venni aloe vera spray-t vagy gélt (drogériában kapható), az elég jól segíti a sebgyógyulást.
És tényleg ne csinálj ilyet többé. Napozz sokat, mozogj és táplálkozz egészségesen, ezek hasznosak depresszió ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!