Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Leestem a seggemre és fáj a...

Leestem a seggemre és fáj a farokcsontom elmenjek dokihoz?

Figyelt kérdés
Még tegnap elestem és beütöttem a seggem azóta fáj, néha jobban, néha kevésbé. Változó mert néha fáj ülésnél meg futásnál,de semmi komolyabb kb. 4/10es fájdalom. Az lenne a kérdésem hogy elmejek e dokihoz vagy nem szükséges?

jún. 17. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, nem tudnak vele úgyse csinálni semmit. Ülésnél tegyél valamit a popód alá - párnát pl. -, az segít tompítani a fájdalmat. És eltart egy ideig, mire elmúlik.
jún. 17. 19:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Edzeni szerinted attól még lehet?
jún. 17. 19:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pihentesd egy pár napig, (48-72 óra). Duzzanat, véraláfutás nincs?
jún. 17. 19:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem látok semmit
jún. 17. 19:24
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy picit megrepedt a farokcsont, vagy "csak" a csonthártya zúzódott. Azzal tényleg nem tudnak mit kezdeni.

Én nem merem azt mondani, hogy sportolj nyugodtan, de azt sem, hogy ne. Mindenesetre ne erőltesd; aztán majd alakul.

jún. 17. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges
jún. 18. 00:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges de a sportot a fájdalmak elmúlásáig szkippeld. Nincs rá semmi szükséged, amikor fáj valamid.
jún. 18. 09:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
jún. 18. 15:57
 9/10 anonim válasza:
Hogy vagy? Mennyi idő volt még elmúlt a fájdalom? Az imént úgy elestem h majd beszarok
júl. 28. 23:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Sztem utána egy héttel elmúlt, lehet fáj az elején aztán biztos jobb lesz.
aug. 3. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!