Elviselhetetlenül fáj a farokcsontom hónapok óta és még nem kaptam időpontot az orvoshoz. Mit tegyek?
Igazából nem tudom pontosan mitől, de két tippem van a fájdalom okára:
Az egyik talán az hogy elnyomhattam, mert rengeteget ülök suliban a kemény széken (ott fáj a legjobban), emellett még suli után ha olyan kedvem van, amikor itthon órákig ülök a zongoránál (hobbiból csinálom de nagyon jól tud esni így ottragadok, próbáltam csökkenteni az alkalmakat de nem javult a fájdalom).
A másik meg szerintem egy sérülés lehet, sőt szerintem az a valószínűbb, ugyanis körülbelül ezóta tart.
Pár hónapja voltam egy különleges színészórán, és ott tanítottak egy nagyon jó figyelem igénylő gyakorlatot, ahol tulajdonképpen le-föl kell ülni, és a közben csinálni dolgokat. Az a gyanúm hogy lehet beverhettem hátul miközben leültem, ugyanis szoktam otthon gyakorolni a játékot mert színész szeretnék lenni (vagyis most már nem gyakorlom a fájdalom miatt de akkor még csináltam).
Nagyon idegesít már, nem tudok már rendesen a fenekemen ülni. Igazából nem akkor fáj a legjobban miközben ülök, hanem amikor állok fel az ülésből, de olyankor ordítanék a fájdalomtól.
Mit javasoltok?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!