Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért feszül a bicepszem?

Szvatopluk01 kérdése:

Miért feszül a bicepszem?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja kezdtem el súlyokkal edzeni és az utóbbi 1-2 hétben arra lettem figyelmes hogy egy bizonyos terhelés esetén egy kellemetlen érzés jelenik meg a bicepszemben. Olyan mintha egy gumi lenne a karomban és feszesre nyújtanák ki minden egyes ismétléskor. 19/F

jún. 15. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy valami váll szalag lazulás?

Tehát megroncsolódott és emiatt nagyon laza és könnyen el is szakadhat szerintem.

Nem vagyok orvos!

Úgy,hogy nem vagyok benne biztos hogy most nem mondtam fszságot:)

jún. 15. 11:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos ez egy vállütközéses szindróma első jelének hangzik. (Persze lehet sokás is de ez tipikusan a kezdők helytelen technikával való túledzése miatt alakul ki). Kérj háziorvostól beutalot ortopediara es foglalj is idopontot. 1-2 honap amig bejutsz es addira tuti sokkal jobban fog fajni
jún. 15. 22:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!