Érthető volt, hogy az orvos nem röntgenezte meg a lábam?
Figyelt kérdés
Marcius végén lábközépcsont törésem volt. Most Május 30.-án mentem vissza (előtte Május 7.-én voltam, ha jól emlékszem). Azt mondta felesleges.
Ez így rendben van, vagy meg kellett volna röntgenezni?
2024. jún. 4. 17:33
1/5 anonim válasza:
7-én se volt röntgen? És vissza kell még menned kontrollra vagy kontrollröntgen megvolt már? Arra azért van mindenképp szükség, hogy lássák jól forrt-e össze pl. Tehát ha egytalán nem volt kontrollröntgen és nem is tervezi a doktor, akkor nem érthető, nincs rendben úgy.
2/5 A kérdező kommentje:
7-én volt röntgen.
2024. jún. 4. 18:51
3/5 A kérdező kommentje:
Viszont 30.-án nem volt. Most már max akkor kell visszamennem, ha fáj a lábam. Egyébként nem.
2024. jún. 4. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!