Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Elmehetek röntgeneztetni...

Elmehetek röntgeneztetni pesten ha nem pesti vagyok? Hova kell menni/kit kell felhívni?

Figyelt kérdés
3 hónapja rosszul léptem és az orvosok szerint megzúzódott a lábam. Viszont azóta is fáj, úgyhogy szerintem félrediagnosztizáltak. Vissza szeretnék menni orvoshoz holnap, viszont egy hétig pesten vagyok és nemtudom hogy itt elmehetek, és ha igen akkor hogyan kell bejelentkezni.

2018. júl. 8. 21:39
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Úgy, hogy elmész az orvoshoz és kérsz tőle beutalót röntgenbe. Ha indokoltnak látja, akkor ad beutalót és megmondja hová kell elmenni, úgy címezi meg, vagy ha van házon belül, akkor oda. És igen, ha orvos kéri itt Pesten, akkor itt is mehetsz röntgenbe, csak beutaló köteles.
2018. júl. 8. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen orvoshoz menjek beutalóért? Háziorvoshoz?
2018. júl. 8. 23:25
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem, ahhoz, aki megvizsgált anno a lábad miatt és közölte, hogy zúzódás.
2018. júl. 9. 05:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Elmehetsz, de nem kötelesek beutaló nélkül fogadni.
2018. júl. 9. 09:21
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Beutaló nélkül sehol sem fogadnak röntgenben.
2018. júl. 9. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!