Nem vagyok pesti, megnéznek valahol ingyen?
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy Pestre jöttem nyári munkára (pécsi vagyok) és nagyon elkezdett fájni a fogam...
Van rá lehetőség, hogy itt valahol ingyen megnéz egy fogorvos? Esetleg ellát ha szükség van rá?
Hova kéne mennem?
Bocsi véletlen elküldte kozben.. Szóval 19:30-23:20, behívtak, azt mondták menjek vissza hétköznap délelőtt röntgenre, addig fájdalomcsillapító (4ora varakozas a semmiért, szétrobbanó pofával :D ) hétfőn visszamentem, újabb 2óra várakozás, röntgen, majd még másfél óra mire a röntgen utan behívtak... Leültetett a gép elé, meegmutatta a fogam, azt mondta menjek itt el a körzetihez ahhol lakom nyáron, biztosan fogadni fog.. Addig felírt újabb antibiotikumot.. Körzetihez elmentem, aki elhordott mindennek, hogy hogy képzelem hogy lakcím nélkül odamegyek, kb egy rühes kutyának éreztem magam.... Nem magamtól mentem oda... Ő megnyitotta a fogam, azt mondta innen kezdve a saját orvosom megoldja.. Szzóval mehettem vissza pécsre az orvosomhoz. Jó kis kör volt :d
Szóval konkrétan igen, meegnéztek ingyen, de ellátni nem nagyon szerettek volna úgy érzem
Lehet, hogy túl nehéz esetnek tartottak? :)
Tulajdonképpen nem értem, miért nem láttak el, hiszen lett volna mit tanulni rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!