Sebészetesen mondták, hogy egy hétig használjam a Dolobene gélt. Használhatom tovább, ha nem múlt el a fájdalom? Flectorra pl. rá van írva, hogy maximum két hétig szabad, de a Doloebenére nincs.
Figyelt kérdés
máj. 30. 12:36
1/14 anonim válasza:
A Dolobene teljesen más hatású és összetevőjű, mint a Flector. Lehet 2 hétnél tovább is használni.
2/14 A kérdező kommentje:
Olyat is lehet, hogy két hét Flector után egy hét Dolobene?
máj. 30. 13:55
3/14 anonim válasza:
Szerintem igen , bajt nem fog csinálni. Én is használtam dolobene kenőcsöt , Flector is volt. Mindkettő hatásos. Mid fáj, miért voltál sebészeten ? Jobbulást.
4/14 A kérdező kommentje:
Bokasérülés, de a térdem is fáj :( szalagszakadás nincs, csak húzódás, de így is nagyon rossz. Futnom nem lehet, de gyalogolnom azért néha kell, bár próbálok minél kevesebbet.
jún. 2. 14:43
5/14 anonim válasza:
Juj sajnálom, gyógyulj meg. Szedsz valami gyógyszert, mikor történt ez ?
6/14 A kérdező kommentje:
Gyógyszert nem szedek
Majdnem 3 hete történt
jún. 2. 19:33
7/14 A kérdező kommentje:
Maximum hány hétig lehet használni a Dolobene-t?
jún. 19. 05:02
8/14 anonim válasza:
Hát szerintem elég sokáig lehet használni , én vagy négy hétig is hasznàltam. Nem csinál bajt. De remélem , javulni fogsz annál hamarabb.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi, már több mint öt hete történt, és még mindig fáj :( A térdem sokszor jobban fáj, mint a bokám. Ez normális?
jún. 19. 16:00
10/14 anonim válasza:
Hát nem tudom hallod. Szerintem menj el vele orvoshoz mindenképpen. Nem biztos ,hogy normális :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!