Gerincfájdalomra kinek milyen opiát vagy opioid fájdalomcsillapító jött be?
Figyelt kérdés
2024. máj. 3. 03:49
1/5 anonim válasza:
Nekem ugyan nem fáj a gerincem, de ha a sima gyógyszer pl tramadol rövid vagy gyenge, akkor próbálj íratni fentanyl tapaszt.
3/5 anonim válasza:
Semmilyen. Ha fáj a gerinced annak oka van, és amikor fáj, akkor érzed, hogy rosszul tartod, azért fáj.
Ha te erre beszedsz valami érzéstelenítőt (fájdalomérzet blokkolót) akkor már nem tudsz róla, de még jobban kinyírod a gerincedet. Ezerszer szarabb lesz utána.
4/5 anonim válasza:
2. Vagyok, nekem az orvos írt fel tramadolt sérv miatt,nyilván kell képalkotó.
5/5 anonim válasza:
Fentalylt semmiképp se, 50x erősebb mint a heroin, végstádiumos betegek kapják akiknek már a morfin se csillapítja a fájdalmát. Neked fel sem írnák. Kezd tramadollal vagy kodeinnel, ha nem elég erős, akkor irass oxycodone-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!