Melyik a legolcsóbb fájdalomcsillapító kenőcs izomhúzódásból adódó nyakfájásra?
A patikában nem a legolcsóbbat fogják ajánlani.
A Sport krém van erre gyártva .
2-es vagyok, nem tudom miért lettem lepontozva ár érték arányban az a legolcsóbb, a piacon kell venni, nem a drága gyógyszertárban!
Vagy tud valaki olcsóbbat ? nem ez volt a kérdés?
Köszi a válaszokat!
Végül nem vettem semmit mert a ricinus olaj 2 nap alatt tökéletesen elmulasztotta a problémámat. Eszembe jutott, hogy használtam már régebben fájdalmakra külsőleg és volt itthon még szerencsére.
Nem volt jó sem feküdni sem ébren lenni annyira fájt a nyakam hátul bal oldalt és alig birtam mozditani a fejem.
Az alkoholos liliomot ismerem, az is egy csodaszer, de én arctonik helyett használtam es nagyon jó a bőrre. Nem tudtam hogy jó fájdalmakra is. Bár igy télen nem is jutnék liliom sziromhoz sajnos.
A jó (!) a legolcsóbb!
A feketenadálytő hatóanyagú a legalkalmasabb az ilyen sérülésekre. Ha komolyabb a baj.
(Ha nem - akkor masszázs.)
Minél nagyobb a növényi hatóanyag tartalom, annál jobb a hatásfok.
Flexagil - ami kapható, a legtöbb hatóanyaggal.
Legolcsóbb, ha te csinálod…ehhez persze ismerni kell a növényt és persze más fontos részleteket…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!