Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » ST-plasztika vagy LCA-plasztik...

ST-plasztika vagy LCA-plasztika? Mi a különbség?

Figyelt kérdés

Keresztszalagszaakdás miatt műtenek, és eddig azt írta a papírokra, hogy LCA-plasztika vagy LCA-pótlás, de a legutóbbin meg azt látom, hogy ST-plasztika.

mi a különbség a kettő között?

köszönöm előre is

2023. okt. 12. 10:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

értem, kösz.

de és mennyivel jobb ez a mewgoldás, mintha mindkét felére csavar tennének?

a másik pedig, hogy ez a button mennyivel "gyengébb" (kijövősebb) megoldás a csavarnál?

mert a doki nekem azt mondta, kb 5%-ban előfordul, hogy idővel kijön, de azt már egyszerűen ki tudják szedni. na de ... ezek után majd futni se merek, nehogy kiessen az a button ? :(

tényleg nem értem én ezt az egészet. ha csavar, akkor nyilván nem tud kiesni. de egy button? örökre lemondhatok pl a futásról és még így is kérdéses?

egyszerűen nem értem.

2023. okt. 28. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Csavar is pont ugyanúgy ki tud lazulni. Emiatt ne aggódj. Ha ki akar lazulni, úgyis ki fog. Használd egészséggel a lábad természetesen az oepráló orvosod utasításai követve és terhelve.
2023. okt. 30. 10:26
 13/13 A kérdező kommentje:

oké köszi na csak én azt hittem, a csavarnak ugy mégis van egy menete és fixebben van a csontban.

akkor ez a button ezt nem szó szerint kell elképzelni h csak egy sima fémgomb menet nélkül hanem annál azért erősebben van ott a combcsontban?

értelek persze de attól még parázok nagyon, h elmegyek futni és majd pont ott esik ki és akkor tuti ordítás és műtét vagy nemtom.

kár h nálunk nem csakis kizárólag azt a "felszívódó" csavart használják mindkét oldalra mert akkor nem lenne ilyen gond. de hát ez van.

2023. okt. 30. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!