Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Tegnap kiment a bokám, nagyon...

Tegnap kiment a bokám, nagyon csúnyán be van dagadva és nem tudok rendesen ráállni sem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyámék tegnap délután felmentek Budapestre (alapon Bács-Kiskunba lakunk) színházba, ill. megegyeztünk, hogy ott maradnak a mai tűzijátékra is. A kutyánk a hét elején megellett, így valakinek figyelni kell rájuk, amit szívesen vállaltam, mert imádom az állatokat.

Eredetileg mindkét felnőtt kutyát szoktuk sétáltatni utcán is, de mióta a nőstény megellett, csak a kant visszük el. Én is így tettem. Az egyik kis utcába macskát látott/érzett a fűben a kutya és elrántott. Olyan szerencsétlenül léptem, hogy a jobb bokám egyszerűen kibicsaklott. Először nem is fájt, de mire hazaértem addigra teniszlabda nagyságúra dagadt fel. Jegelni kezdtem, majd el is aludtam. Reggel arra keltem, hogy iszonyúan fáj. A felpolcolás és a jegelés ellenére a dagadás sem lohadt le, viszont szépen bekékült, bezöldült a bokám körbe. Elkezdtem vizes ruhával borogatni és továbbra is jegeltem. A helyzet nem javult. A bokám még mindig be van dagadva, ill. most már egyáltalán nem tudok arra a lábamra ráállni.

Anyuék valamikor éjjel vagy inkább hajnalban érnek haza.

Mi tévő legyek? Mi lehet a bokámmal? Eltörhetett vagy csak szalag?

2023. aug. 20. 21:21
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Teljes gyógyulást kívánok!
2023. aug. 30. 18:43
 22/24 anonim válasza:
Hol tartasz a gyógyulással?
2023. szept. 10. 11:31
 23/24 anonim válasza:
Teljes gyógyulást kívánok!
2023. szept. 10. 11:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok, tudom, hogy régi kérdés, de megkérdezhetem, hogy mennyi idő alatt jött helyre?

Látom, valaki írta, hogy szalagszakadás esetén nem lesz ugyanolyan a boka, mint volt. Ez ugye nem mindig így van? Kérdező, remélem, hogy neked teljes volt a gyógyulás! Nekem nincs szakadásom, hanem húzódást említett az orvos. Úgy tudom, ez a bokaszalagok megnyúlását jelenti. 18 napja történt, és még mindig fáj a bokám és a térdem is.

máj. 31. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!