Tegnap kiment a bokám, nagyon csúnyán be van dagadva és nem tudok rendesen ráállni sem. Mit tegyek?
Anyámék tegnap délután felmentek Budapestre (alapon Bács-Kiskunba lakunk) színházba, ill. megegyeztünk, hogy ott maradnak a mai tűzijátékra is. A kutyánk a hét elején megellett, így valakinek figyelni kell rájuk, amit szívesen vállaltam, mert imádom az állatokat.
Eredetileg mindkét felnőtt kutyát szoktuk sétáltatni utcán is, de mióta a nőstény megellett, csak a kant visszük el. Én is így tettem. Az egyik kis utcába macskát látott/érzett a fűben a kutya és elrántott. Olyan szerencsétlenül léptem, hogy a jobb bokám egyszerűen kibicsaklott. Először nem is fájt, de mire hazaértem addigra teniszlabda nagyságúra dagadt fel. Jegelni kezdtem, majd el is aludtam. Reggel arra keltem, hogy iszonyúan fáj. A felpolcolás és a jegelés ellenére a dagadás sem lohadt le, viszont szépen bekékült, bezöldült a bokám körbe. Elkezdtem vizes ruhával borogatni és továbbra is jegeltem. A helyzet nem javult. A bokám még mindig be van dagadva, ill. most már egyáltalán nem tudok arra a lábamra ráállni.
Anyuék valamikor éjjel vagy inkább hajnalban érnek haza.
Mi tévő legyek? Mi lehet a bokámmal? Eltörhetett vagy csak szalag?
Sziasztok, tudom, hogy régi kérdés, de megkérdezhetem, hogy mennyi idő alatt jött helyre?
Látom, valaki írta, hogy szalagszakadás esetén nem lesz ugyanolyan a boka, mint volt. Ez ugye nem mindig így van? Kérdező, remélem, hogy neked teljes volt a gyógyulás! Nekem nincs szakadásom, hanem húzódást említett az orvos. Úgy tudom, ez a bokaszalagok megnyúlását jelenti. 18 napja történt, és még mindig fáj a bokám és a térdem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!