Lehet törés?Vagy teljesen kizárt?
Figyelt kérdés
Leestem egy magasabb helyről és a kezemmel akartam tompítani.Nem dagadt fel csak egy bizonyos mozdulatnál fáj a tenyerem,amikor megfeszítem a hüvelyk ujjam.Ráadásul nem fáj annyira,csak egy kicsit.Meg persze ha nyomkodom akkor is2023. júl. 27. 12:15
1/5 anonim válasza:
Mikor történt?
Szerintem a törés kizárt, azonban egyéb más sérülés ettől még lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Ma történt
2023. júl. 27. 12:44
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Röntgen szem nem létezik még. Egy kézközép csont törhet, repedhet úgy is, hogy nem okoz nagy panaszokat, de orvos tud segíteni ezt kideríteni.
4/5 anonim válasza:
Hát, ha az embernek törik valami csontja, általában este már nem képes létezni a fájdalomtól. Még a bokaficamommal sem tudtam aludni, pedig az is alig dagadt fel, így másnap szépen megröntgeneztettem.
Szerintem nincs eltörve, de simán megtörénhet, hogy megszakadt egy izomrész, ínszalag sérült... a mozgásban korlátozott-e az a kezed? Vannak-e olyan furi mozdulatok, amitől benyillal nagyon? Ha nem, szerintem nincs gond, de ha zavar a napi teendődben, akkor doki! Másképp pihentetés, lazítás.
5/5 Ypszilon1980 válasza:
#4:Kéznél sajnos ez nem így van.Ha pár nap alatt nem enyhül az érzékenység, akkor orvos, egyébként nem csak törés lehet, amit kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!