Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ez milyen sérülés? Falat...

Ez milyen sérülés? Falat ütöttem dühömben.

Figyelt kérdés

Családban fut az efféle aggresszió, nem tehetek róla.

Dühös voltam valami miatt, és elkezdtem az ajtót ütögetni a karommal, majd amint éretem hogy fáj és már gyengül, fogtam a másik megezemmel a jobb karom csuklóját és azzal együtt vertem.

aztán ez lett a vége: [link]

Egy kicsit be van dagadva kb az egesz kezfejem, nem nagyon most mar, 3 napja tortent kb.

De alulrol megnyomva is faj nehany helyen.

Traumatologiat hivtam, ha egyaltalan szukseges, azt mondtak tudnak idopontot adni, le is csaptam mint a legyet mi az hogy tudnak idopontot adni eltorom a karom tudnak idopontot adni hogy megnezzek?

Szoval mister gyakorikerdesekhu PHd, mi ez ami a kezemmel van. Semmi vagy valami.

2023. júl. 12. 02:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ment a zold alma oda is
2023. júl. 12. 06:43
 12/19 anonim ***** válasza:
30%
Mindenképpen menj el vele orvoshoz. És ha esetleg megrepedt a csont és rosszul forr össze, akkor mit csinálsz?
2023. júl. 12. 06:54
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

Nem tehetek róla... aha, persze, nem tehetsz.

Agresszív vagy, veszélyeztetsz másokat de pszichiáterhez menni már luxus.

2023. júl. 12. 11:28
 14/19 A kérdező kommentje:

jarok pszichiaterhez, van tokeletes gyogyszereim is

csak onveszelyes vagyok a papir, kozveszelyes nem sosem bantotam senkit es nem fogok, mi ertelme? mi ertelme a gyuloletnek? Mi eretlme a multnak brazzers.com? arrol mar nem thetsz hiaba csapkodta a dakojaval darius a rabsolgait.

Tehet/nem tehetek rola, mert van benem egy indulat egy nagyon nagyon eros, amit vissza tudok fogni es meg tudom valogatni a helyet hogy hol nyomjam ki amit kell.

olyan vagyok mint a dexter mister. o is gyilkolni akar - de en kozel sem, de o is kivarja az alkalmat, es csak gyulemlik az indulata.

ha nem lattad nezd meg nagyon hasonlitok ra a koncepcioban

egyebkent lordok voltam sebeszeten asz monta h igazabol nincs semmi, valami ... nemtom mi a bizonyos helyeken meg amire nem szamitottam meg szerintem Albert sem, az a csuklom.

A csuklom is traumat szenvedett. Nem zuzodas, nem emlekszem mi meg most nincs kedvem elovagni a taskambol a dakot.

de nem zuzodas valami .... na ember it van a taska mogottem akk kiveszem.

na azt irja hogy a kezfej es a csiklo tobbszoros serelme. Nemtom mi ez azt monta a doktanya hogy tartsam tisztan de ha barmi van akkor azonall kontroll es menjek vissza.

Senki nem mondott semmi konkretat.

persze a nagy dako ott telefonozott 5 percet aztan foglalkozott velem, majd megirta a kilepot vagy mit asztan kesz. Majdnem montam neki h ot van egy kis szoba ne mehetnek be kicsapni mig telefonozik mister holgyem

na mindegy

nemtom menyire sulyos, sztem nem annyira, de azt mondta barmi van azonal rohanjak vissza. Szerintem a dakomat akarja de azt senkinek nem adom

2023. júl. 12. 16:04
 15/19 A kérdező kommentje:

de ez a hulye meleg kikesziti a vagas sebeimet. viszketnek mint a csotanyok. mert izzadok bepallik es tobbet kene cserelnem a dakot hogy ne gennyesedjen.

De mar nincs penzem lopnom kell szerintem valahonnan, CIB bank vagy netmom bank of china ott csak nincsenek ellenorok?

2023. júl. 12. 16:07
 16/19 A kérdező kommentje:
gyerkek mar tob mint 24 oraja nem aluttam es ma se fogok
2023. júl. 12. 16:08
 17/19 A kérdező kommentje:
32 oraja fenn vagyok mutkor 46 ig voltam asz rendeltem egy pizat
2023. júl. 12. 16:11
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A higenia is sokat szamit, azert fertozodnek el a sebeid is. Meg a körmöd sincs kipucolva a kep alapjan. Ha tobbet zuhanyoznal nem lenne kosz a körmöd alatt sem.
2023. júl. 14. 11:00
 19/19 A kérdező kommentje:

De szoktam a kormom alatt is es kezfertotlenitot legmentesen nyomok ossze tenyeremben 3 percig azt irja az a hatasi ido sebeszeti beavatkozasra, steril mindn, vatta, nedvszivo parna, a spray nem alkohols a nyilt sebre NAGYNO ritkan gennyesedig a dako. Max nyaron amikor meleg van es izzadok, na az fos. majdnem mindennap tisztitani a gennyt.

Telen nincs semmi baj. felkeszules tisztitas vagas tisztitas, nedves sray kozvetlen a sebre letapasolni cosmoporral harmann. kb 5 7 nap alat a dako jobban nez ki mint korabban.

a penget is lemosom de max 2hetig hasznalom meg mindig megnezem hogy tiszta acelbol legyen es kromium(III) reteg legyen rajta ne kelljen rozsdaval dakoznom a mentokhoz akik semit nem csinalnanak max furesz a dakomra.

Mar regota businesselek, hat hogy mongyam. Nem szivesen veszem le a pulcsit/hosszu ujut. Sokan itelkeznek itt is ha megemlitem gondoltom te is de hat ilyen a dako turni kell 1 db ig, aztan meg a csalodasok hogy mi vagy te ki vagy te szoval erted ien fejvadasz business dolog man-in-black fele de lehet inkabb csupaszpisztoj.

NAgyon alapos vagyok egy vagyont koltok arra he fertozodjon.

Moss sebeszeten a dako nekiallt telefonozni, ugy 5 - 8 percig. szemben ultem vele. asszitens szerint ez oke? gondolom. utana foglalkozik velem. vegenek vegere kerdeztem menyire durva mi a dako meg ielyek.

asz mondja , semmit ne csinaljak vele ovatosan nyuljak hoza a dakohoz , finoman mossam, nedvesseget keruljem montam neki na az nehez lesz ilyen dakoval na jo ezt nem mondtam, de kezmosasra ertette persze, aztan elkuldott hogy kesz vagyunk baby.

viszont ismerve magam nem vagyok total hulye!

Mar a rendeloben gennyes volt, nemtom miert nem tisztitotta ki vagy valami.

Mar ra volt szaradva a dako. Haziorvosom meg mondta tetanuszt fogok kapni.

Hat komolyan mondom mobilozunk, instazunk, "menj haza dako nincs gond ne csinalj semmit", gennyes maradt kezfejem.

Ithon magamnak kellett leszednem alkohollal mert kifogytam az eredeti sebkezelo businessbol. meg nincs mar penzem sem LOL.

Fajt meg minden de szeretek mindenfele fajdalmat eredkesnek talalom, egyedul a fulladas ami picit kellemetlen de az is erdekes

2023. júl. 14. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!