Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha bedugul a fülem a víztől,...

Ha bedugul a fülem a víztől, mennyire baj? Ha a fülemmel fedetlenül merülök el a vízben, lesz bajom?

Figyelt kérdés

2023. júl. 8. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet.

Megelőzheted pár csepp olívaolajjal.

2023. júl. 8. 20:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért lehet bajom tőle?
2023. júl. 8. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Már többször is átestem fülfertőzésen attól, hogy a víz belement a strandon.

Rohadtul tud fájni.

A patikában kapható fülcsepp, de az orvos mondta, hogy 1-2 csepp olívaolaj ugyanolyan jó. Avagy megelőzésre füldugó.

2023. júl. 9. 17:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Eddig azt hittem, hogy nem lehet baja az embernek tőle, hisz régen is biztos mártóztak vízbe az emberek.
2023. júl. 9. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak régen nem volt ennyi szennyezés, kémiai anyag, gyógyszerszármazék, baktérium, hormonszármazék, fogamzásgátló stb... a vizekben
2023. júl. 10. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a klóros víztől volt problémám, természetes vizektől sosem.
2023. júl. 12. 06:34
 7/8 Attila1976 ***** válasza:
Otthoni kádfürdő után gyulladt be a fülem. Fél órán belül akkora duzzanat lett rajta hogy le sem tudtam reagálni. Az egész fejem deformálódott. Úgy már nem mertem elmenni orvoshoz sem. Jó fél évig szenvedtem vele. Előtte is, azóta is belemártom a fejem a kádba, hogy akkor mi történt nem tudom.
2023. júl. 13. 02:18
 8/8 kriszpo ***** válasza:
Ha bedugul és utána ki tudod rázni vagy törölni belőle, az alapjában véve nem baj. Viszont mivel nem vagyunk egyformák, ezért előfgordulhat, hogy te hajlamosabb vagy egy fertőzés összeszedésére, ami aztán elég fájdalmas tud lenni. Szóval csak óvatosan!
2023. júl. 13. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!