Ez már gyúladás?
Évek óta nem futottam, a múlthéten viszont kb. 100 métert, mert a buszt lekéstem volna. Úgy megfájdult mindkét lábam. Elől a combom felett, meg a bokám felett mindkét lábam. Gondoltam izomláz, de az 2-3 nap elmúlik, és már több mint egy hete fáj. Ez valószínűleg begyulladt?
Járni rendesen tudok, de éjjel nappal az a fájdalom. Ha fájdalom csillapítót veszek be, csak enyhít rajta, kicsit tűrhetőbben fáj, de csak ideig óráig.
Mi lehet? Be van gyúladva esetleg? Akkor mit tegyek? Gondoltam, hogy van egy doboz antibiotikumom, amit tavasszal torokgyúladásra írt fel az orvos, de nem szedtem, megmaradt, mert magától helyrejöttem akkor és azt kéne rá szednem. Ha beszedem, és nem múlik el, akkor orvoshoz mennék. Az antibiotikum ami torokgyúladásra jó, az jó a lábizomgyúladásra is?
Csak 6 szem az antibiotikum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!