Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Be van dagadva a fel arcom a...

Be van dagadva a fel arcom a fogamtol mar az oromra is fel ment a dagadas a legelso fogam faj orvoshoz szeptembere kaptam idopontot fajdalom csillapitot szedek hogy megy le a dagadas mit csinaljak? Es van veny nelkul kaphato gyuladas csokento?

Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyen esetekre siron kívüliség van. Mi az, hogy csak szeptemberre?

Gyulladáscsökkentő van, de az okát kell megszüntetni.

2022. aug. 10. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

"Ilyen esetekre siron kívüliség van"

Hát ha síron belül műtik meg, az mondjuk már nem sokat használ. Amúgy ilyen esetben lehet megérné befizetni egy magán rendelőbe, még ha drága is.

2022. aug. 10. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha elmondod a telefonban a panaszaidat, akkor igenis fogadnak soron kívül, vagy megmondják ki a helyettes, ha az orvos éppen a szabadságát tölti. Azt nem hiszem el, hogy odatelefonáltál, közölted hogy fel vagy dagadva és fájdalmad van, majd megrándították a vállukat és még egy antibiotikumot sem írtak fel.
2022. aug. 10. 21:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Felhivtam mondtam es ezt kaptam amut irtam sokam vannak egyedul o van ott mondta nem tud mit csinalni es feleslegesen megyek hozza eloben is ezt mondja de akkor nem kell elhinni minden varos minden orvos mas de koszi a semmit😅
2022. aug. 10. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Köszi a semmit? Nem vagy egy.kicsit tapló? Rendben. Old meg egyedül.
2022. aug. 10. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy valami életrevaló, ha bedagadt arccal te letudod egy sikertelen telefonhívással… akkor felhívsz mást. A körzetes orvosnak kötelessége sürgős esetben rendelési időben soron kívül fogadni a betegeit. Erre nem magyarázat a “minden orvos más”. De igazából kettőnk közül nem tudom, kinek fontosabb.

Ha pedig egy kicsit is használnád azt az okosat, akkor tudnád mi a gyulladáscsökkentő fogalma és valszeg észrevennéd, hogy van otthon a házi patikában is, de adnak vény nélkül a gyógyszertárban is.

Az írásod alapján pedig nagyon nem vagy olyan helyzetben, hogy még te bunkózz. Mikor valaki a saját anyanyelvén nem tud egy értelmes mondatot megfogalmazni, ott nagyon nagy baj van…

2022. aug. 11. 08:35
 7/7 A kérdező kommentje:
🤣🤣
2022. aug. 11. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!