Lappangó mandulagyulladás?
Úgy vettem észre már ősz óta rossz a közérzetem, zsibbadtam, fáradt voltam, magasabb pulzus, de nem tudtam mitől és tegnap előtt észrevettem, hogy be van gyulladva a mandulám és tüsző is van rajta. De semmi komolyabb ilyen tünetem nem volt, hogy láz, torokfájás, egy kicsit kapart a torkom egyszer.
Most el kezdtem szedni az antibiotikumot és úgy tűnik jobban kezdek lenni, lekopogom..
Volt már ilyenetek hogy hónapokig lappangott bennetek valami ilyesmi?
Az antibiotikumot orvos írta fel, vagy te szeded a régi megmaradtakból?
Szerintem nem ennyi ideig lappangott benned, hanem egy ideje már gyengébb lehetett az immunrendszered, és emiatt lettél most beteg. Kórokozókkal mindig tele vagyunk, de megbetegíteni csak akkor szoktak, mikor az immunrendszer gyengül.
Szia Kérdező! Tudom regi a kerdés.
Most en is ebben a cipőben járok csak nekem nem segített a gyógyszer. Megkerdezhetem, ha meg olvasod, hogy meg gyógyultál?
Nekem kb 6-7 hónapja gennyes a mandulam. Ritkán fáj csak, de minden sz@r tünetem van. F-O-G-n voltam azt mondták majd elmúlik. Eltel 3 honap nm múlt, kaptam gyógyszert, nem múlt el. Majd júniusba megint mennem kell FOG-re.
De nekem nincs mandulakövem.
Fogászati gócom volt és valószínű onnan terjedt rá. A jobb oldalin masszívan ott van, néha ürül belőle, a bal oldalin 2-3 hetente lesz pár tüsző, de onnan el is múlik. Nem fáj szinte soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!