Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kötelező vissza küldeni a...

Kötelező vissza küldeni a TB-nek " Nyilatkozat az üzemi balesetnek nem minősülő belesetröl" nyomtatványt?

Figyelt kérdés

Beleset ért,nem jol léptem,kiment a térdem,és részleges törésem lett. 5 nap korház plusz műtét. Itthon történt,nem munkahelyen.

A TB küldött egy ilyen nyomtatványt. Eddig soha nem kellett ilyen baromsagokat kitölteni,ha táppénzen voltam. Kell ezzel foglalkozni?

2023. jún. 12. 11:31
 1/1 anonim ***** válasza:
En visszaküldenem, mert ezzel is bizonyithatnäm a vizfejnek, hogy milyen fontos nekem a munkäjuk... de a viccet felreteve, az ällami szervek nem azert leveleznek veled mert nincs jobb dolguk , hanek quasi ezzel akarnak utäna järni, hogy mondjuk a korhäz nem csak lehuzni akarja öket egy kamu szämläval.
2023. jún. 13. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!