Oltáshoz mindenképpen nyomtatva kell vinni a nyilatkozatot és a visszaigazolást? Nincs itthon nyomtató, mert nincs szükségünk rá, holnap mennék oltatni, ha nagyon muszáj keresek valahol nyomtatást, de kérdezném előtte feltétlenül szükséges?
Tudom, hogy elvileg elektronikus világban élünk, amire csak fokozottan ráerősített a COVID-19 miatti távoktatás meg sok helyen (irodai helyeken nyilván) a távmunka, de én, mint Y generációs, okostelefonnal rendelkező, közösségi médiát aktívan használó 39 éves ember ezzel nem szórakoznék.
Nem éri meg a bizonygatási cirkuszt, hogy De hisz itt van! Egyszerűbb kinyomtatni és odavinni, és pont.
Amúgy szerintem ez abszurdum attól függ, ki olt. Ha az oltóponton egy 30pár éves, egyetemről frissen kijött medika orvostanhallgató, aki épp a sokéves praxisát tölti, mint legutóbb engem, akkor semmi gond, ha pedig egy nyugdíj előtt álló(vagy már nyugdíjas, de a vészhelyzet miatt némi pluszpénz megvillantása fejében berángatott nyugalmazott orvos), akkor meg baj lehet belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!