Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Röntgen képek, amelyeket az...

Röntgen képek, amelyeket az SZTK-ban csináltak a napokban lekérhetőek nekem? Magánba kérik, ha van akkor nem kell külön nekik csinálni. Ha lekérhetőek, hogyan?

Figyelt kérdés

ma 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam, de ELVILEG mindenféle orvosi lelet lekérhető a paciens számára, az ügyfélkapu / EESZT bejelentkezés alapján. Ambuláns lap, beutaló, kezelési helyzet, műtét, gyógyszerelés ... ilyeneket sikerült megtalálni. (Röntgent nem kerestem.)

Ha magadnak megtalálod, akkor vagy letöltöd saját magad számára, és úgy adod az orvosnak, vagy megadod neki a jelszódat, és akkor ő maga is eléri (mint pl. a háziorvos az összes leleteidet).

ma 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
A röntgenre küldött orvosnak a leletet megküldik.
ma 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom ha szükséged van rá, akkor oda kell, hogy adják.
ma 20:39
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem, a röntgen képek nem elérhetőek EESZT-ben. Ha ezek kellenek, akkor ahol készítették, ott kell kikérni.
ma 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
A leletek érhetőek el az eesztben, nem a vizsgálati lapok/képek
ma 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!