Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Örs vezér téri SZTK, EKG és...

Örs vezér téri SZTK, EKG és labor? Menete?

Figyelt kérdés
Most járok először majd ebben az intézményben és nem nagyon tudom és nem is kaptam tájékoztatást, hogy mit hol találok. A betegfevlételen kaptam a beutalóm alapján az időpontot mindkét helyre. Valaki aki járt már az intézményben, esetleg kimondottan ezeken a vizsgálatokon, az megtudja kérlek írni, hogy reggel odamegyek és rögtön ahhoz az ajtóhoz menjek ahol az EKG pl csinálják, vagy újra be kell állnom a betegfelvételre bejelentkezni, hogy időpontra jöttem? Nagyon nem értem hogy megy itt. Nagyon köszi előre is!

tegnap 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden esetben be kell jelentkezni a beteg felvételin. Akkor is ha mész az adott vizsgálatokra! Majd ott a beteg felvételin meg kérded hogy hová kell menned! Szóval amikor mész konkrétan az adott vizsgálatra. Akkor a beteg felvételi pultnál kell jelentkezni! Erre plusz fél órát szánj! Mert a beteg felvételi pultnál is sor áll!
tegnap 17:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget! Hálás vagyok!
tegnap 19:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!