Örs vezér téri SZTK, EKG és labor? Menete?
Figyelt kérdés
Most járok először majd ebben az intézményben és nem nagyon tudom és nem is kaptam tájékoztatást, hogy mit hol találok. A betegfevlételen kaptam a beutalóm alapján az időpontot mindkét helyre. Valaki aki járt már az intézményben, esetleg kimondottan ezeken a vizsgálatokon, az megtudja kérlek írni, hogy reggel odamegyek és rögtön ahhoz az ajtóhoz menjek ahol az EKG pl csinálják, vagy újra be kell állnom a betegfelvételre bejelentkezni, hogy időpontra jöttem? Nagyon nem értem hogy megy itt. Nagyon köszi előre is!tegnap 16:57
1/2 anonim válasza:
Minden esetben be kell jelentkezni a beteg felvételin. Akkor is ha mész az adott vizsgálatokra! Majd ott a beteg felvételin meg kérded hogy hová kell menned! Szóval amikor mész konkrétan az adott vizsgálatra. Akkor a beteg felvételi pultnál kell jelentkezni! Erre plusz fél órát szánj! Mert a beteg felvételi pultnál is sor áll!
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget! Hálás vagyok!
tegnap 19:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!