Nyilatkozat a baleset ( sérülés) körülményeiről?
Egy héttel ezelőtt rosszul léptem a munkahelyen és meghúzódott a bokám. Akkor nem fájt annyira ezért nem lett munkahelyi balesetről jegyzőkönyv. De mikor hazaértem és megpihent a bokám akkor bedagadt és alig bírtam ráállni,az ügyeletről kórházba küldtek ott készült egy röntgen fölvétel majd megállapították hogy boka rándulásom van. Pihentetést jegelést javasolt az orvos. Ezután betegszabadságra vett föl a háziorvosom egy hétre. Miután visszamentem a munkahelyemre kaptam egy nyomtatványt amit ki kell tölteni mivel azt mondták olyan papírt kaptam az orvostól amihez ez szükséges , Nyilatkozat a baleset(sérülés)körülményeiről . Nem értem a nyilatkozat lényegét illetve kitöltését. Ez arra vonatkozik hogy nekem úti balesetem volt? Mert a nyomtatvány rám eső része erről árulkodik,...napján...órakor....helységben....utca(út,tér)...házszám alatt,illetőleg...épület előtt vagy....úttest szakaszán a baleset (sérülés) a következő szerint történt: ......
A válaszokat előre is köszönöm.
8!
Munkába menet és onnan haza munkahelyi balesetbek számít. Ez alól az a kivétel, ha nem egyenesen munkába vagy haza mentél, hanem előtte mondjuk elvitted a gyereket az oviba, utána meg bevásárolni mentél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!