Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ínhüvelygyulladás miatt gipsz...

Ínhüvelygyulladás miatt gipsz kell, mennyi ideig leszek táppénzen?

Figyelt kérdés

Akinek gipszelték, légyszi válaszoljatok pár kérdésre.

Gipszelés előtt állok. Jobb kezem, négy ujjamat és könyékig a kezemet kell rögzíteni.

Ma szóltam a beutalás után rögtön a munkahelyemen. Ma szabadnapot vettem ki a kontroll miatt.

Nem készültem ilyenre hogy be kell gipszelni, a főnökömnek mikor mondtam kérdezte hogy oké de meddig kell akkor táppénzen lennem.

Ugye nem tudtam megmondani :/

Nem érti miért kell begipszelni és nyilván nem örül hogy kiesek sok időre.

Viszont az orvos mondta hogy dolgozni nem mehetek mert a gipszelt kezem teljesen kiesik, fel kell kötni, ezt már hordom is.

Háziorvos azt mondta kb 2 hónappal számolhatok.

Mennyire lesz rossz maga a gipszelés?

Utána hamar szárad vagy várni kell?

Hamar meg lehet szokni?

Azért a 4 ujj miatt is félek mennyire lesz rossz :/

2023. jún. 1. 13:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Milyen a végleges gipsz?

Reggel gipszsínbe tettek, mert más kezelés nem hatott.

Egyelőre ugyanúgy fáj a kezem.. Felkötve hordom, máshogy nem is kényelmes, viszont ez végig így lesz?

Egy kendővel tették nyakba és egy másikkal meg így a testemre rögzítették. Azt mondtak estére majd levehetem.

De ezt ugyanígy kell reggel vissza kötni?

Egy hét múlva újra gipszelés, akkor kapok már veglegeset. Az sokkal rosszabb? Ezt is nehezen viselem.. és 6 hét gipszet mindtak :(

2023. okt. 25. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!