Közel 9 hónapja fáj a hátam. Keresztcsont gyulladás a diagnózis. Reumatológiára küldtek. Mire számítsak?
Minden nap több 1000 ember kiírhatná ugyanezt.
Tipikus eset.
Eddig nem érdekelt, képzelheted egy orvost mennyire érdekli az 1000. hátfájós
Számomra ez nem mindennapi és nem bírom igy, mert befolyásolja a mindennapjaimat. Számomra fontos, hogy megjavuljon q hátam, mert logisztikat is tanulok, a gép előtti ülés nem lesz Számomra kellemes. És szerintem már most későn cselekedtem. De biztos a ketesztcsont gyulladás tudják gyógyítani hamar.
Kedves második válaszoló. 1-3% az emberiségnek akik ebben a betegségben szenvednek, szóval nem mondanám mindennapinak
pfffffffffff
fontos:
"Sajnos már legalább augusztus óta fáj a hátam deréktájnál. "
Ha ennyire okos vagy, hogy már azt is tudod hogy hamar meggyógyítják minek írsz ide? :D
Ego az van, segítsen a rák neked
Köszönöm szépen, kedves vagy. Ilyenek a magyar emberek. Nem, nem tudom, hamar meggyogyitjak e, csak nyugtatom magam. Igen kb Augusztus óta fáj, csak eleinte csak abban az esetben fájt, mikor nem tartotta semmi a hátam, nem vettem komolyan. Most már sokkal rosszabb.
Azt miből gondolod hirtelen, hogy nagy az egom?
Az nagyon lassan múlik. Nincs is rá bevett terápia. Gondolom próbálnak majd gyógyszeres gyulladáscsökkentőket. Nekem azoktól mindig a mellékhatások (főleg szédülés, izomgyengeség) miatt hamar letettem.
Vannak természetes gyulladáscsökkentők, gyógytea, halolaj kapszula pl.
A stresszes gondolkodás is fel tudja erősíteni magát a fájdalmat.
Alattomos tud lenni, mert kisugároz egyébként, velem is volt így.
JObbulást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!