Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ínhüvelygyulladásra mekkora,...

Ínhüvelygyulladásra mekkora, meddig érő gipszet fogok kapni?

Figyelt kérdés

Mitől függ hogy mekkora gipsz kerül rá?

Kiírtak gipszelésre holnap reggel megyek be.

A rendelőben volt akinek komplett gipszkesztyű volt a kezén, az ujjai teljes gipszben konyekig.

Én azt hittem ez alkargipsz de a hölgy azt mondta neki is ínhüvelygyulladása van..

ugyanaz az orvosunk..

Én holnap rakerdezek mert ekkora gipszet nem szeretnék.

Nekem az orvos annyit mondott hogy 1 hétig leszek gipszsínben utána meg körkörös gipszben még 6 hétig.

Akkor lehet nem kell ekkora gipsz?

Ha azt kérem hogy ujjakat ne akkor is gyógyul?

2023. máj. 9. 14:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Gipszelésre ha javaslat van, akkor ott már szerintem szinte biztos, hogy be kell gipszelni.

De így gyógyul meg, ha más nem segít hidd el. Nehéz megszokni, tudom mert rajtam 1 hét gipszsín és 6 hét teljes gipsz volt. De így elkerültem a műtétet és tényleg meggyógyult a kezem.

Most épp a másik kezem van rottyon, egyelőre próbálom kímélni, de ha nem javul, én bármennyire rossz gipszet fogok kérni.

Kitartást a gipszben és jobbulást!

2023. okt. 25. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!