Létezik, hogy nem ütöttem be a kezem, mégis el van törve?
Inhuvelygyulladas. Nem akarlak megijeszteni, de nekem ugyanez a durva fájdalom volt. Háziorvos írt krémet és faslit tett fel. Elmentem 1 hét után magánorvoshoz, mert fájt. Ő injekciózott 3 hétig és ezalatt rögzítőt tettek a kezemre. De nem tudtam 0-24 hordani sem, dolgoztam.
Mivel nem javult, mondta az orvos, hogy be kell gipszelni, hogy teljes nyugalomban legyen a kezem. Ez volt csütörtökön , írt beutalót nekem és pénteken mennem kellett hozzá be a kórházba gipszelésre (magánban nem tud gipszelni).
Nagyon be voltam ijedve, ráadásul nem is úgy gipszeltek, ahogy én gondoltam, mert a hüvelykujjam kivételével minden ujjamat begipszelték és teljesen könyékig ér fel.
Fel is kötik, így kell hordani. Előre nem is tudom meddig kell gipszben lenni, mert az orvos csak annyit mondott, hogy egy hét után át fognak gipszelni és nem gipszsín lesz, hanem körkörös lesz.
De más lehetőség nem volt és a fájdalom most kezd is alábbhagyni már 4 nap gipsz után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!