Ma volt egy kisebb balesetem. A bicikli úton mentem egy elektromos rollerrel és egy autóval belém jöttek jobbról, ahogy fordultak be egy bolt parkolójába. Mit tegyek?
Nem a baleseten van a kérdés hangsúlya, de mielőtt valaki belekötne a bicikli út átmegy a bolt parkolójának bejárata előtt és nem volt kint semmilyen tábla, amely elsőbbségadásra vagy autóforgalomra figyelmeztetett volna, sem az autósnak, a főútról kanyarodott rám.
Nekem, az autónak és rollernek sem lett különösebb bajunk. Egy kicsit úgy éreztem meghúzódott a bokám, de ennyi, ezért megállapodtunk, hogy mindenki megy tovább dolgára. Legalábbis úgy gondoltam, de most estére el kezdett fájni a bokám, a térdem és a csípőm is azon az oldalon, amelyikre estem.
El akarok menni holnap megnézetni és az lenne a kérdésem, hogy mit mondjak az orvosnál? Hogy elütöttek, vagy hogy elestem?
Azért kérdezem, mert utólag már úgy sem nagyon lehetne csinálni semmit, gondolok itt a rendőrségre, mert azt sem tudom kik voltak és sajnos a rendszámot sem jegyeztem meg. Plusz nem szeretném az orvostól hallgatni, hogy miért másnap jöttem csak be... (Tudom azt kellett volna, de utólag már könnyű okosnak lennem..)
Csak hogy tisztázzuk, nem akartam meghurcoltatni senkit sem. De ha úgy állít be az ember az orvoshoz, hogy elütötték, akkor általában rendőrt hívnak, hogy tegyen vallomást. Legalábbis nekem ez lenne a logikus.
És igen elmentem orvoshoz, mert megijedtem, annyit mondtam, hogy elestem és megütöttem magam. Megvizsgaltak, azt mondták nincs komolyabb bajom szerencsére.
Illetve hogyha bicikli úton megyek egyenesen és ő fordul rá a bicikli útra, mert kanyarodik egy kocsibejáróra mégis hogy lett volna elsőbbsége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!