Egy éppen kihúzott laptop töltő miért ráz(ott) meg? Érdemes megnézetni?
Figyelt kérdés
Kihúztam egy "rendes", kerek csatlakozót a konnektorból. Abban a pillanatban hozzáértem a dugó egyik fém szárához és az megrázott. Ez hogy lehetséges? Az aljzat is hagyományos, fizikailag lehetetlen, hogy a dugó még érintkezett az aljzattal, amikor hozzáértem.
Érdemes esetleg megnézetni dokival? Igazából nem rázott meg komolyan, csak az egyik kézfejem zsibbadt le egy percre (igen, tudom, hipochonder vagyok, de ha nem a konnektor dugó rázott volna meg, engem sem izgatna).
2022. máj. 1. 19:39
1/2 anonim válasza:
Velem tavaly történt ilyen. Lementem az ügyeletre, a doki kérdezett pár dolgot, aztán azt mondta, hogy aki áramütés után a saját lábán megy be az ügyeletre és értelmesen képes kommunikálni, annak semmi baja. Te képes vagy értelmesen fogalmazni, feltételezem, mozogni is, valószínűleg nincs baj.
2/2 anonim válasza:
Úgy rémlik, hogy can benne egy kondenzátor, és meg tud rázni kihúzás után. Ez kellemetlen, de azért nem ugyanaz, mintha a 220-ba nyúlsz bele. Nem veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!