Kislányom 15 hónapos. Későn vettük észre, hogy az elektromos ragasztó pisztoly rudját megrágta kicsit a tetejénél. Külön csak a rúd került valahogy a kezébe nem olvadt állapotba. Fenyőgyanta és EVA az anyaga. Lesz baja tőle? Remélem kikakilja.
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 22:55
1/14 anonim válasza:
Orvosra nem gondoltál?!
Komolyan ennyi eszed van, hogy a gyerek mérgező dolgokat rágott és nyelt, és te nem az ügyeleten ülsz vele, hanem ismeretlen, arctalan idegenektől vársz válszt ebben ah ügyben?!
Az embernek
Megáll az esze.
2/14 anonim válasza:
Most azonnal hívd fel a Toxikológia ügyeletet!!!
3/14 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ha nem nagy mennyiséget evett, hanem csak megrágcsálta, akkor nem lesz semmi gond. Figyelgesd a közérzetét, igyon sok folyadékot, egyen rostban gazdag ételt.
4/14 anonim válasza:
Orvos, basszus!
Ha már ennyi eszetek nem volt, hogy egy 70centis gyerektől nem tudjátok biztonságos magasságba tenni a veszélyes szerszámokat, akkor legalább most legyen annyi eszed, hogy elviszed orvoshoz!
Szegény gyerek..
5/14 anonim válasza:
Nem lesz baja töle, nem mérgezö anyag. Ha eddig nem akadt meg a torkán akkor már ezután sem fog (Hiszen kivetted a kezéböl, szájábol.). Az elöttem szolo ijesztegetök "jotanácsait" ne vedd figyelembe, a tudatlanság szolalt meg náluk.
6/14 anonim válasza:
Minimum a toxikológiát hívd fel. Nekem a gyerekem 7!!! éves volt, amikor a kezébe adtam a fertőtlenítő kendőt, hogy törölje meg a kezét. A nyelvét is megtörölte vele. Hívtam az ügyeletet, azt mondták, hogy nem gond, mert csak felmaródásnál lenne probléma, az meg nem volt. Azért felhívtam a toxikológiát is, be kellett olvasnom a pontos összetevőket, ők is azt mondták, hogy nincs mérgező anyag benne. Még 2-3 napig a lányom minden mozdulatánál gyomorgörcsöm volt. Természetesen nem lett gond. Nem is értem, hogy te hogy ülsz nyugodtan a babérjaidon. Képzeld, lehet mérgező, de ezt gondolom te is így gondolod, mivel írtál ki kérdést.
7/14 anonim válasza:
Inkább feleslegesen ügyelet, mint sem ne vigyék 1x és gond legyen...
9/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem a toxikológiaval, egyelőre semmi olyant nem mondtak. Nem mérgező anyagról van szó de várom a hivasukat vissza, mert pár részletes dolgot át kell beszélni. A mi orvosaink beleertve az ügyelet semmit nem csinál ezért írtam ide hátha járt vki így. Sokszor vagyok igy is a lányom nyomában a házimunka mellett a nagyfiam is vele van. Túl hiperaktív kisgyerek igyekszem odafigyelni egyszer fordult elő viszont a lakás minden szegletébe magammal viszem tényleg megijedtem.
2022. aug. 29. 11:33
10/14 anonim válasza:
Jól tetted, hogy beszéltél a toxikológiával.
Jobb biztosra menni ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!