Ez miert lehet??

Figyelt kérdés
Na az van hogy kedd óta nagyon szúr a terdem ahogy megyek es elfordul oldalra vagy nem tudom elmagyarázni de egyszeruen csak ugy tudok menni mint egy santa kutya. Ma már bevan dagadva egy kicsit, pihentetni nem tudom mert vizsgázni megyek holnap. Nagyon lassan tudok csak menni kifeszitett labbal hogy semennyire se hajonlon be mert ha behajol akkor elmondhatatlanul faj. Orvoshoz csak jovoheten tudok menni sajnos, szoval addig barmi otlet van e ha igen akkor jo lenne mert nem tudom mit csináljak.
2023. ápr. 26. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
A térdszalaggal van valami. A kinesio tape, a térdszorító, és a fásli jó barátod lehet
2023. ápr. 26. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Traumatológiára kellett volna vele menni. Addig sínbe rakhatod házilag, hogy ne hajoljon be és ne terheld.
2023. ápr. 26. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonoom
2023. ápr. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!