Jártatok már úgy, hogy használni kellett a "B" kategóriás elsősegély dobozt?
Figyelt kérdés
Nem rég kiírtam ugyan ezt a kérdést, de a közlekedés kategóriába és alig érkeztek válaszok, ezért döntöttem úgy, hogy kiírom a legnépszerűbb egészség kategóriába is, hátha többen látják.
Röviden arról van szó, hogy szkeptikus vagyok az elsősegély doboz értelmét illetően és kíváncsi vagyok valakinek volt-e már rá szüksége élesben?
Minden olyat írjatok le, hogy milyen sérülést és mivel láttatok el vagy láttatok-e ilyen esetet személyesen?!
Köszi előre is!
2023. ápr. 19. 14:22
1/5 anonim válasza:
Szerencsére még nem kellett használnom.
2/5 anonim válasza:
Nekem sajnos kellett. Igaz nem közúti baleset volt hanem voltunk piknikezni és egyik barátom késsel megvágta magát és az autóban lévő esősegély csomag volt az egyetlen amihez tudtunk nyúlni így akkor használtuk. De egyik ismerősömnek már közúti balesetnél is kellett használnia.
3/5 anonim válasza:
Már használtam, de nem közúti baleset miatt. Mentem a kocsi felé, és kibicsaklott a bokám, szóval kellett a fásli.
4/5 anonim válasza:
Nem találtam itthon ollót papírlap vágáshoz, a dobozban szerencsére volt.
5/5 anonim válasza:
Használtuk már (sajnos). Előttünk történt egy elég csúnya közúti baleset. (a mentőt, rendőrt stb. mi hívtuk). És az egyik sérültet azzal kötöztük be. A másik kettőhöz hozzá se fértünk. Nem volt szép látvány. Akkor ott hasznos volt, hogy volt nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!