Újra kell csinálnom az elsősegély tanfolyamot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy elkezdtem csinálni B kategóriára a jogsit. Viszont korábban már egyszer csináltam jogsit kismotorra, de az már nincs meg (már nem érvényes) és elvesztettem az eü igazolást is.
Van rá mód hogy ne kelljen újra megcsinálni az eü tanfolyamot/vizsgát (mondjuk tudnak e adni utólag valami igazolást esetleg erről, akárki)? THX!
2023. febr. 26. 13:00
1/5 anonim válasza:
Az eü. vizsga 10 évig érvényes. Benne vagy még a 10 évben?
Szerintem tudnak kiadni másik igazolást a Vöröskeresztnél.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem sajnos már kicsúsztam belőle, így akkor sajnos marad a tanfolyam.
2023. febr. 26. 19:50
3/5 A kérdező kommentje:
Update! Pár kérdést feldobott az oldal hogy elméletileg korlátlan ideig érvényes, legalábbis ez írják. Mindegy rákérdezek hátha.
2023. febr. 26. 20:15
4/5 Munkavedelem válasza:
Ha egyszer már megcsináltad bármilyen jogsihoz, akkor nem kell többször.
Hiába járt le a jogsid, ez nem jár le.
Kivételt képeznek azok, akik a kovid miatt kaptak ideiglenes felmentést az eü. alól.
Nekik viszont meg kell csinálni egy új kategóriánál.
5/5 A kérdező kommentje:
A kérdés csak az hogy tudnak e adni egy másikat mert a régi nincs meg. :(
2023. febr. 27. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!